tisdag 11 september 2012

Gruppresa till New York i USA

Tony Nominations meddelade nyligen att de skall fira ett år på Broadway. Ifall du missat det, så blev Newsies den nya ”Kungen av New York!” med åtta nomineringar. Newsies firar stort som den lilla föreställningen som Fansies förde till Broadway. Filmen som är baserad på Disney filmfloppen från 1992 med Christian Bale, Bill Pullman och Ann-Margaret har nu fått nytt liv på Netherlander Theatre med fräsch ny musik av Alan Menken och en ny bok av Harvey Fierstein. Våra studentgrupper som besökte New York denna våren älskade föreställningen från början till slut och lämnade den alltid sjungande och dansande. Med så många otroliga föreställningar på Broadway i år så är studentgrupps resor till New York mer spännande än någonsin!

Andra nya föreställningar som har fått flera nomineringar är Once, baserad på den Oscarvinnande filmen med elva nomineringar och Nice Work If You Can Get It med Broadways sedan länge kända Matthew Broderick och Kelli O'Hara, regisserad och koreograferad av Kathleen Marshall, med tio nomineringar. Det finns ännu fler stjärnor som Broadway Revival Category har dragit till sig med återkommande klassiker så som Evita, Follies, The Gershwin’s Porgy och Bess och Andrew Lloyd Webers Jesus Christ Superstar. Men stjärnor som Ricky Martin spelande Ché i Evita, fyra gångers vinnare av Tony priset Audra McDonald som Bess i The Gershwin’s Progy och Bess så väl som Broadway legenderna Bernadette Peters, Jan Maxwell och Elaine Paige som spelar med i Stephen Sondheims klassiker Follies, så blir detta ett perfekt år för att se en föreställning!

Other student favorite shows include Godspell, currently starring High School Musical alum Corbin Bleu, Sister Act: The Musical, starring a grown up Raven-Symoné, and Spiderman - Turn Off The Dark. And, of course classic shows such as The Lion King, Mary Poppins, Memphis, The Phantom of the Opera, War Horse and Wicked are sure to please any student group. This fall promises to bring another great student option when the classic Annie returns to Broadway!
Studenternas andra favoritföreställningar är Godspell, just nu med High School Musicals Corbin Bleu i huvudrollen. Sister Act: The Musical med en uppvuxen Raven-Symoné i huvudrollen och Spiderman – Turn Off The Dark. Och självklart klassiska föreställningar så som The Lion King, Mary Poppins, Memphis, The Phantom of the Opera, War Hore och Wicked kan underhålla vilken studentgrupp som helst. Denna hösten lovar utöver detta att även ta fram ett till bra föreställnings val för studenter när klassikern Annie återvänder till Broadway!
Självklart så finns det ännu mer för studentgrupper att göra i staden New York förutom att se en föreställning. Våra studentgruppsvägar är fyllda med attraktioner, turer, restauranger och shopping från början till slut. Det finns otroliga museum som till exempel American Museum of Natural History, Metropolitan Museum of Art och Solomon R. Guggenheim Museum som ligger alldeles vid sidan av Central Park. Ett besök till Frihetsgudinnan och Ellis Island är ett måste och det nya nationella September 11 Memorial & Museum som är en rörande hyllning till staden och de liv som gick förlorade i tragedin som förenade vårt land.


Denna sommaren så kommer rymdfärjan Space Shuttle Enterprise att visar permanent ombord på Intrepid Sea, Air and Space Museum. Denna passande hyllning till det amerikanska rymdprogrammet kommat att visas på flygdäcket på USS Intrepid tills hennes permanenta anläggning har blivit byggd. Det finns turer tillgängliga av Radio City Music Hall, Lincoln Center, Carnegie Hall, NBC Studios så väl som film turer, promenad turer, bus turer, båt turer och mer. Sport fans har massor att hurra över med Yankees, Mets, Giants, Jets, Knicks, Liberty eller Rangers igenom hela året. Ett besök till det Stora Äpplet skulle inte vara komplett utan ett stopp hos Times Square.

gruppresa till New York

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar